19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’home que imprimeix cases

dimecres 9 de Novembre de 2011

Així és com s’anomena el documental de l’enginyer italià Enrico Dini, que es nomena a si mateix l’alquimista de la pedra ‘. Assegura convertir qualsevol tipus dematerial en pedra.

Amb un paper podem fer avions, ocellets, vaixells, granotes, podem imprimir textos, dibuixos, fotografies, i ara podem fer monuments sencers.

Enrico va patentar fa bastants anys el D-Shape, una impressora gegant. Ara, l’utilitza per construir els seus edificis econòmics, resistents i perfectes perquè hi pugui viure algú. D-Shape concentra grans tones de paper i les modela al gust del propietari, imprimint d’aquesta manera “figures en tres dimensions”.

El documental “The man who prints houses” explica com Enrico supera les seves metes per revolucionar el món sencer. El documental sortirà pròximament als Estats Units.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Abr 20, 2013

    M’encantaria veure aquest documental!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors