05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Troben una nova espècie d’aranya gegant

dimecres 28 de Desembre de 2011

Després d’una dura recerca de científics d’Eslovènia i Estats Units han trobat a l’Àfrica una nova espècie d’aranyes gegants Nephila, les que teixeixen les teles circulars més grans del món.

És la primera d’aquest gènere, ben conegut, que es confirma en 130 anys i la més gran de totes, afirmen els seus descobridors. Va ser Lineo el que va descriure la primera aranya d’aquest tipus, el 1767.

No es va trobar cap exemplar viu a Madagascar, l’únic altre lloc de l’Àfrica on podria conservar-se, creuen els científics, els qui demanen al públic d’aquestes zones que busquin l’aranya i ho comuniquin per intentar conservar el seu hàbitat i així el seu futur.


1 comentari

  1. Mic says:

    Feb 9, 2013

    Quin fàstic! No m’agraden les aranyes!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors