22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

MarioKart7, un dels jocs més demanats al Reis Mags

divendres 30 de Desembre de 2011

Mario Kart ha estat des dels seus inicis un joc amb molt d’èxit entre el públic infantil i juvenil, passant primer per les Game Boy Color, després amb la Play Station 2, també amb la NintendoDS i ara amb la Play Station 3.

Després de diverses versions arriba Mario Kart 7, per a la Play Station 3. En el joc, es pot intercanviar informació de fantasmes, jugar online i jugar amb altres amics a través d’un mode multijugador.

En aquesta nova entrega de la sèrie Mario Kart hi tornen les monedes. Les monedes no han tornat a aparèixer en Mario Kart des del joc de Mario Kart: Super Circuit de Game Boy Advance. La possibilitat de jugar a circuits Retro (circuits de jocs anteriors de la sèrie) també apareixerà a Mario Kart 7, igual que als jocs anteriors.

El joc va sortir a la venda al Desembre 2011 (l’1 de desembre al Japó, el 2 de desembre a Europa, el 3 de desembre a Austràlia i el 4 de desembre a Estats Units).


2 comentaris

  1. Avatar de latortugatina

    El meu cosi el té a la Nintendo i enganxa molt i molt!

  2. Avatar de candance239

    candance239 says:

    Gen 9, 2013

    Jo tinc la Nintendo DSI

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors