23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els reis mags no arriben a totes les llars catalanes

divendres 6 de Gener de 2012

Ses Majestats els reis d’orient, Mescior, Gaspar i Baltasar han fet servir tot els trucs que coneixen per mirar de repartir tots els joguets que els han demanat els nens.

Però, malauradament, un any més, n’hi ha hagut que s’han quedat sense. Encara n’hi ha barreres que ni la màgia dels Reis Mags ha aconseguir tombar.

De totes maneres, aquest any els reis han tornat  a comptar amb l’ajuda de la campanya “Cap Nen Sense Joguina”. Gràcies a aquesta ajuda han aconseguit derruir els murs inflanquejables que parlàvem abans i fer feliços a 8.000 nens i nenes de 39 entitats de tipus social de Barcelona, així com entre els ingressats als centres hospitalaris Nen Déu i Sant Pau i el centre d’acollida Sant Josep de la Muntanya de Barcelona.

Al marge d’aquest suport que any rere any reben Ses Magestats, a Catalunya trobem moltes altres iniciatives engegades per gent de bona voluntat que els volen facilitar les coses i ajudar-los a enderrocar els murs que els impedeixin entregar les comandes.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors