23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El derbi dels jugadors del planter

diumenge 8 de Gener de 2012

Font: DENIS DOYLE / GETTY

Des que Pep Guardiola entrena el Barça i Mauricio Pochettino la de l’Espanyol (2007) que els partits entre els clubs catalans més importants del país estan plens de jugadors de la casa. Un cop confirmades les alineacions, sobre el terreny de joc de l’estadi de l’Espanyol, Cornellà el Prat, hi haurà vuit homes formats a can Barça i cinc a casa dels “periquitus”.

Què vol dir això? Doncs que les respectives juntes directives i els respectius tècnics del primer equip estan compromesos amb els jugadors formats al club i pels joves talents.

En un temps com el que vivim, on les empreses espanyoles aposten poc pel talent jove (45% d’atur juvenil segons les dades oficials) és molt lloable que els dos referents esportius del país donin una oportunitat als joves de la casa.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors