22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“AfterZoom”, el Seriuos Game pels científics més joves

dilluns 6 de Febrer de 2012

La finalitat dels videojocs coneguts com a Seriuos Games és la d’educar per mitjà de l’entreteniment. Són jocs electrònics que transmeten missatges en els terrenys de la formació, la sanitat o la política. El concepte, però, ja existia abans de l’arribada dels ordinadors i les videoconsoles i es feia servir per referir-se als jocs de taula i els de cartes, els pioners dels Serious Games.

Ja capbussats en l’era tecnològica actual, un dels Serious Games més espectaculars és l’”AfterZoom”, un videojoc que transforma la càmera de la Nintendo DSi/3DS en un microscopi. D’aquesta manera, podem explorar l’entorn i descobrir noves formes de vida, detectant els petits organismes i bacteris que habiten al nostre voltant.

Després de capturar les diminutes criatures, el jugador de l’”AfterZoom” es converteix en un científic que ha de controlar el seu laboratori químic i protegir les espècies en el banc de mostres. Per tot plegat, el joc potencia el valor de la responsabilitat i difon valuosos coneixements sobre la vida dels éssers vius més petits del món.

Aquest vídeo és una petita demostració de l’”AfterZoom”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors