21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Tots els llepafils cap al Teatre Regina

dimarts 7 de Febrer de 2012

L’emblemàtica sala de teatre infantil i juvenil del carrer Sèneca de Barcelona estrena el proper dissabte “El llepafils”, de la Companyia Teatre al Detall. L’obra explica la història del Lluïset, un nen molt primmirat que no vol menjar res més que no siguin…patates fregides!

Com que el Lluïset és un petit marqués, compta amb dos cuiners particulars que li han de preparar tots els àpats: esmorzar, dinar i sopar. Però, és clar, aquesta és una dura tasca a causa de les exigències particulars del nen i, per això, els cuiners se les hauran d’empescar per a què el Lluïset mengi aliments variats i porti una dieta més equilibrada.

L’espectacle del Teatre Regina mostra com amb imaginació, dedicació i esforç la cuina pot ser un lloc molt divertit on s’elaborin plats molts sans i nutritius. La patata és un tubercle molt bo però la dieta mediterrània proporciona una gran diversitat d’ingredients vegetals que cal combinar per tal d’alimentar-se de manera saludable.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors