20 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els nens de l’Iran no poden jugar amb la Barbie ni amb joguines d’Els Simpson

dimecres 8 de Febrer de 2012

L’Iran és un país amb una llista de joguines prohibides. En aquest llistat s’hi han afegit els productes de la mítica sèrie de dibuixos Els Simpson o la Barbie i Sandy.

També s’ha prohibit la venda de tots aquells objectes relacionats amb aquests personatges, com ara motxilles, estoigs o tasses.

L’Iran argumenta que l’estil de vida nord-americana de la família d’Els Simpson és contrari a la cultura islàmica del país, que està governat per un líder suprem, l’aiatol•là, i grup de religiosos anomenat Consell de Guardians. A més, les relacions polítiques entre els Estats Units i l’Iran són cada vegada més tenses.

Pel que fa a les nines Barbie i Sandy, l’Iran considera que són joguines “immorals” i que tenen un “efecte negatiu en l’educació dels infants”. Sobretot els molesta que vagin vestides amb una roba que no s’ajusta a la vestimenta imposada pel règim iranià. I és que les dones de l’Iran estan obligades a tapar-se el rostre amb un vel i no poden portar pantalons curts o escots que ensenyin trossos de la seva pell.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors