02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La cuina catalana vol ser Patrimoni de la Humanitat

dimecres 15 de Febrer de 2012

La nostra gastronomia compta amb una bona cuina feta amb bons productes de la terra. Això ha servit per impulsar la candidatura per ser considerada com Patrimoni de la Humanitat.

Un reconeixement que atorga la UNESCO, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura.

Per a què la campanya tingui èxit, al llarg del 2012 es duran a terme tasques de documentació per explicar la història de la cuina catalana des del segle XIV i s’organitzaran activitats de sensibilització social. L’objectiu és que el valor i el treball de les nostres receptes sanes i equilibrades siguin reconeguts arreu del món.

La cuina casolana de les àvies és el millor exemple de tot això: qui no es llepa els dits amb els seus pèsols amb patates o amb l’escudella de Nadal? A més a més, en els darrers anys un grapat de cuiners catalans, com Ferran Adrià o Carme Ruscalleda, han vist com els seus restaurants rebien premis internacionals pels seus plats exquisits.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors