25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Espècies per catalogar”, el nou disc d’Els Amics de les Arts

dijous 16 de Febrer de 2012

Després de l’èxit de “Bed&Breakfast”, Els Amics de les Arts tornen amb un nou treball, “Espècies per catalogar”.

L’anterior disc, que era el quart, va llançar a la fama el quartet musical més famós de Catalunya amb cançons com “Jean Luc”, “4-3-3” o “L’home que treballa fent de gos”. Però segons han explicat, ara presenten un disc menys alegre i marxós però més introspectiu.

Com és habitual en ells, “Els Amics” tornen a acompanyar les seves lletres enganxoses amb tot tipus d’instruments com l’acordió, el violí i sons electrònics. “Espècies per catalogar” és un disc de 12 cançons que tenen un so de gran qualitat. Un bon exemple d’això és el primer single “Monsieur Cousteau” (aquest n’és l’original videoclip).

Els Amics de les Arts són un clar exemple de perseverança doncs no van triomfar fins el seu quart disc. Ara presentaran les “Espècies per catalogar” amb una gira de concerts que passarà per més de 15 poblacions catalanes. Fins i tot intentaran conquistar el públic de Madrid, com ja van aconseguir els Manel l’any passat.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Aspects of Intercourse Trafficking You Are Going To Discover in Blind Eyes Opened

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors