05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Mishima ja té enllestit el seu nou disc, “L’amor feliç”

dijous 23 de Febrer de 2012

Els Mishima estan inspirats i dels seus instruments brollen cançons sense parar. Després d’enamorar el públic amb el seu anterior treball, “Ordre i aventura”, tornen aquest mes de març amb les cançons de “L’amor feliç”. Un disc imprescindible pels amants del rock romàntic que fa la banda liderada per David Carabén.

La història de Mishima demostra que el camí de l’èxit musical no sempre és immediat. Altres grups catalans, com Manel o La iaia, han aconseguit una gran popularitat des del seu primer disc però Mishima, en canvi, ha hagut d’esperar uns 10 anys per a ser conegut pel gran públic. Es van fundar l’any 1999 i, aleshores, les seves lletres eren en anglès.

Per tot plegat, els músics de Mishima no són tant joves com els membres dels altres grups que hem esmentat. Algun d’ells ja és pare, com és el cas del mateix David Carabén. Potser per prometre que a partir d’ara seran bons minyons han titulat el primer senzill del disc com “L’última ressaca”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors