02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videoconsola de la setmana: PS Vita

divendres 24 de Febrer de 2012

El món de les consoles ha donat la benvinguda aquesta setmana a una nova meravella, la PS Vita, que és l’evolució de la PSP de Sony. La PS Vita té unes característiques que la fan ser un invent molt original: una pantalla multitàctil de 5 polzades, connexió a internet i, el més trencador de tot, té accés a les principals xarxes socials com Facebook o Twitter.

La PS Vita neix amb ganes de competir amb a la Nintendo 3DS i prendre-li jugadors. Els avantatges que presenta la nova “Play”, a banda dels que hem dit abans, són uns gràfics com els de la PlayStation 3 i un parell de càmeres, a davant i darrere, que permeten gaudir dels jocs de realitat augmentada.

El cas de la PS Vita demostra que en el camp de les consoles també és certa la frase que diu que “al pot petit hi ha la bona confitura”. Els creadors de la nova PSP només lamenten una cosa: que la nova consola sigui massa gran per convertir-se també en un telèfon mòbil.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors