06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Juga al Tangram, un dels trencaclosques més antics del món

dilluns 27 de Febrer de 2012

El  Tangram és un joc xinés molt antic que consisteix en formar siluetes amb set peces geomètriques: cinc triangles de diferents dimensions, un romboide (una barreja de rombe i rectangle) i un quadrat. És considerat un dels més vells del món però gràcies a la tecnologia podem jugar-hi també a través de l’ordinador.

A internet hi ha més d’un joc de Tangram i n’hi ha de diferents nivells de dificultat. Aquest és el que podem trobar al portal de l’XTEC, la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya, però si vols començar per un repte més assequible pots provar-ho amb aquest altre Tangram de només tres peces.

A nivell pedagògic, els Serious Games de Tangram són recomanables per ensenyar matemàtiques. Serveixen per introduir conceptes de geometria i promoure el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals i psicomotores dels nens i nenes.


1 comentari

  1. latortugatina says:

    Gen 26, 2013

    Justament ahir vam jugar a la classe al Tangram es molt i molt guai

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors