23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

I la cantant més popular és…Adele

dimarts 28 de Febrer de 2012

Una londinenca de 23 anys està brillant més que ningú en la galàxia d’estrelles de la música internacional. El seu nom és Adele i, sens dubte, és la cantant més popular de l’actualitat. Les seves cançons que barregen ritmes pop, blues i soul, i una veu prodigiosa li estant valent tots els premis haguts i per haver: tot i la seva joventut ja porta acumulats vuit Grammy i tres Brit Awards.

En el currículum d’Adele només hi ha un parell de discos, i tots dos porten títols numèrics: “19” i “21”. Aquest últim va ser l’àlbum més venut del 2011 i en el llistat dels discos més venuts de la història de la música ocupa la posició 81…i tot indica que continuarà pujant. De fet, dues cançons de “21” ja s’han convertit en himnes: “Someone like you” i “Rolling in the deep”.

És evident que en un moment com ara, en què la gent compra la música per internet (també és la reina en la llista de descàrregues de la botiga virtual iTunes), té molt de mèrit vendre CD’s com ho fa ella. Quin és el secret del seu èxit? Els qui la coneixen diuen que és una combinació de virtuts: el talent, la capacitat d’emocionar i la seva naturalitat. “És casolana i no va de diva”, expliquen.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors