17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: The Legend of Zelda Skyward Sword

divendres 2 de Mar de 2012

 

Les peripècies que passa el menut guerrer Link en busca de l’amor de la princesa Zelda són un clàssic entre els clàssics. Tant és així que la saga ha complert els 25 anys i ho celebra amb aquest videojoc exclusiu per Nintendo Wii.està considerada pels especialistes com una experiència insuperable per convertir-te en un veritable heroi.

La història del joc situa els “gamers” als cels de Celéstea, on Link i Zelda viuen plàcidament fins que l’arribada de personatges malèvols de les Terres Inferiors suposarà una terrible amenaça. A partir d’aquest instant es desencadenen tot tipus de trames que no decebran a ningú.

Però la gran novetat que aporta el joc és l’ús del WiiMotion Plus, un nou sistema que millora la precisió dels comandaments de la Wii i permet fer uns moviments amb l’espasa i els personatges del tot realistes. Ja ho sabeu, empunyeu l’espasa i que comenci un espectacle de llegenda!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors