28 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’Aventura Universal, el joc que t’ensenya els Drets Humans

diumenge 4 de Mar de 2012

L’ONU va redactar la Declaració Universal dels Drets Humans el 1948.

L’ONU va redactar la Declaració Universal dels Drets Humans el 1948.

L’any 1948 l’ONU va redactar la Declaració Universal dels Drets Humans que defineix les llibertats i facultats que corresponen a qualsevol ésser humà i que li garanteixen una vida digna.

Aquest document és molt important perquè és la base ètica que compartim tots els individus: ens ensenya a respectar i ser respectats.

Per tal que coneguem els drets humans i no els oblidem, l’Obra Social de Caja de Madrid va impulsar un Serious Game anomenat l’Aventura Universal. Aquest joc online proposa aprendre’ls de manera divertida a través de cinc capítols o planetes que repassen valors essencials de la declaració: igualtat, vida, justícia, ciutadania…

Un cop registrat, el jugador entrarà en contacte amb els articles de la Declaració Universal a l’interior de cada capítol. A mesura que vagi avançant de planeta en planeta, s’acostarà a la missió final: aconseguir que no es vulnerin els drets fonamentals de les persones.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Asian Threesome Die And Fern.Thai Threesome Noy As Well As On

28 Setembre 2020

silueta_periodista

Bitter Truth: Survey Shows Plus-size Women Exploited By “Regular Dating”

28 Setembre 2020

silueta_periodista

google your best

26 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors