17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: Mario Party 9

divendres 9 de Mar de 2012

El Mario Party 9 és diversió i competició. (Foto: Nintendo Wii)

El Mario Party 9 és diversió i competició. (Foto: Nintendo Wii)

Ja està aquí el Mario Party 9, la festa que ningú es vol perdre. Estàs convidat a una celebració on no hi faltaran tots els personatges del “Regne Xampinyó“, els amics inseparables del Mario, disposats a participar en aquest taulell de més de 80 minijocs per la Nintendo Wii. La novena entrega de les festes que organitza el Mario assegura la disbauxa i una competició trepidant.

Ni pastís, ni refrescos, només cal que portis les ganes de passar-ho bé perquè el Mario ja s’ha preocupat que en aquesta festa no hi falti de res. Cada partida està composta per quatre jugadors que s’enfronten en un taulell on cada casella equival a una prova diferent: potser et tocarà fer pizzes, trobar la sortida d’una mansió encantada o disputar curses sobre la neu.

Igual que passa als tradicionals jocs de taula, com l’Oca o el Parxís, el primer que completi el taulell amb el seu vehicle, i obtingui més miniestrelles, guanyarà la partida i s’alçarà amb la copa més gran. A més, com que el Mario és una persona molt hospitalària, et deixa convidar a tres amics teus a la seva festa. Com més serem, més riurem!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors