22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

29 de març, vaga general

dissabte 10 de Mar de 2012

Els sindicats (associacions que defensen els drets i deures dels treballadors) amb més inscrits a l’Estat Espanyol, UGT. i CC.OO., van convocar divendres una vaga general de 24 hores.

La van convocar per protestar contra la reforma laboral proposada pel Govern espanyol. Els sindicats creuen que aquesta reforma laboral  és “la més regressiva de la història de la democràcia”. ”Regressiva” perquè, segons UGT i CC.OO., les mesures que s’hi ofereixen enlloc d’ampliar els drets  dels treballadors,  van cap enrere.

Aquesta vaga és general perquè convoca a tots els treballadors de l’Estat i és de 24 hores perquè pretén durar les 24 hores del dia. Això vol dir que les persones que vulguin seguir aquesta aturada, tenen el dret deixar de treballar durant tot un dia sencer. És a dir, les empreses no hi poden posar cap mena d’inconvenient. Això sí, els treballadors han de ser conscients que se’ls descomptarà del sou el dia que no han treballat. A l’Estat espanyol s’han convocat, des de l’inici de la democràcia, sis vagues generals de 24 hores, dues d’aquestes contra una iniciativa impulsada per un Govern del Partit Popular.

Com afectarà la reforma reformal a les escoles? Doncs pot ser que us trobeu que alguna de les classes que us toquin aquell dia no  es faci perquè no ha vingut el professor. Segurament, el mestre que no faci classe us dirà qui s’encarregarà de vosaltres durant la seva hora.  Els centres d’ensenyament estan obligats a complir uns serveis mínims, així que no us preocupeu, ja que si els vostres pares no fan vaga us podran portar a l’escola perquè aquesta estarà oberta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors