17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’economista Arcadi Oliveres presenta el llibre “Diguem Prou!”

dilluns 12 de Mar de 2012

La portada del nou llibre d'Arcadi Oliveres. (Foto: Angle Editorial)

La portada del nou llibre d'Arcadi Oliveres. (Foto: Angle Editorial)

Existeixen al món poques persones que siguin tan actives com Arcadi Oliveres en la lluita per la justícia social i la defensa dels drets humans. Les seves paraules són motivadores.

Per aquest motiu, sempre s’esperen amb impaciència els llibres que escriu aquest economista català. Però encara més en el moment actual, marcat per la forta crisi econòmica i les retallades dels governs als serveis públics (Educació, Sanitat,…) de l’Estat del benestar.

Ara Oliveres presenta ”Diguem Prou!”, un llibre que té un subtítol molt explicatiu: “Indignació i respostes a un sistema malalt”. En aquest text, el pensador analitza la indignació que viu la societat en els nostres dies per culpa d’un sistema polític i econòmic que considera “malalt”. Recordem que fa menys d’un any va sorgir el moviment d’indignats 15-M, una iniciativa ciutadana per reclamar una democràcia més participativa.

Oliveres vol dir prou a la situació que vivim en què, segons ell, hi ha suficients recursos per a tothom però cada dia més gent mor de gana. A més, també lamenta que la riquesa estigui tan mal repartida: cada dia els rics són més rics i els pobres, més pobres. Les idees de l’Arcadi poden ser la medicina que necessita aquest “sistema malalt”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors