28 / 09 / 2022

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’olfacte de gats i gossos pot detectar les malalties dels humans

dimarts 13 de Mar de 2012

Gats i gossos, animals amb un olfacte privilegiat. (Foto: perros.com)

Gats i gossos, animals amb un olfacte privilegiat. (Foto: perros.com)

Per sorprenent que pugui semblar, aquesta notícia és verídica. Una ciutadana del Regne Unit va saber que tenia un càncer observant el comportament del seu gat de 10 mesos.

El petit felí, Fidge, ho va descobrir abans que els metges i per avisar la seva mestressa, la Wendy, va estar saltant a sobre del seu pit durant unes setmanes.

Alertada per aquesta actitud no gaire normal del gat, la dona va anar a l’hospital, on li van trobar un tumor maligne que si no arriben veure, s’hagués escampat perillosament. Ara la Wendy, s’està sotmetent a un tractament de quimioteràpia per curar-se.

Aquest no és un cas aïllat ja que diversos estudis científics han demostrat que tant els gossos com els gats poden reconèixer malalties gràcies als canvis en l’olor dels humans. Tot i que no són 100% precisos, el seu fort olfacte és una eina que els pot funcionar per diagnosticar les nostres dolences. Un cop més, ens embadaleix la saviesa de les mascotes.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Have been via the web dissertation writers authentic

27 Setembre 2022

silueta_periodista

Is there a 100 percent free VPN with unrestricted knowledge

25 Setembre 2022

silueta_periodista

What article authoring products and services are genuine

22 Setembre 2022

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors