17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Txarango, els nous animadors de la música catalana

dijous 15 de Mar de 2012

La portada de "Benvinguts al llarg viatge". (Foto: Txarango)

La portada de "Benvinguts al llarg viatge". (Foto: Txarango)

Si algun dia esteu una mica ensopits, us proposem un remei que no falla: Txarango. I si non us ho creieu proveu d’escoltar “Amagada primavera”, “Benvinguts” o “En caravana”.

Tres de les cançons que componen el seu primer disc, que porta el nom de “Benvinguts al llarg viatge”. Aquesta banda li ha declarat la guerra a l’avorriment i asseguren la diversió.

A pesar de venir de les muntanyes del Ripollès, la música de Txarango té uns ritmes caribenys que recorden al mític grup desaparegut Dusminguet. Tot això barrejat amb unes cançons festives i de carrer fan que els seus concerts en directe es converteixin en un espectacle on el públic no pot deixar de ballar.

De fet, malgrat no tenir el disc al mercat (només es pot descarregar a la seva web) el grup ja ha fet més de 50 actuacions gràcies a la bona promoció que han fet per les xarxes socials: a Facebook ja tenen més de 4.500 fans i uns 2.100 seguidors a Twitter. Com ja va passar amb altres grups de pop com Els Catarres o Els Amics de les Arts, internet ha tornat a ser el millor aparador de la nova música catalana.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors