17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: FIFA Street 2012

divendres 16 de Mar de 2012

Messi és la imatge del videojoc de la setmana. (Foto: FIFA Street 2012)

Messi és la imatge del videojoc de la setmana. (Foto: FIFA Street 2012)

Ets un malabarista de la pilota i podries estar tot el matí fent tocs sense que et caigués la “bimba” al terra? Quan et poses a regatejar ets el terror dels rivals? Doncs ara no només ho podràs demostrar al patí de l’escola o al camp de futbol, a la videoconsola també: des de dijous ja és a la venda el FIFA Street 2012 per PS3 i Xbox 360.

Aquest joc, que feia uns anys que no es renovava, trasllada la diversió del parc on jugues les “patxangues” amb els amics a l’aparell virtual. La companyia EA Sports ha creat aquest videojoc de futbol espectacle ambientat als carrers i ha aconseguit que els moviments, les passades i els xuts siguin més realistes que mai.

Moltes de les figures del futbol n’han après jugant al carrer o les places dels seus barris, com Messi o Kaká. Ara pots compartir equip amb ells en uns enfrontaments que es disputen en camps de futbol sala i “playgrounds”, les zones urbanes d’esbarjo on es reuneixen els joves dels Estats Units. Per últim, no oblideu que aquí els gols són secundaris: per cada regat que facis (“bicicletes”, “croquetes”, “barrets”, “túnels” o “ruletes”) acumules punts que et porten a la victòria.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors