23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El rinoceront negre d’Àfrica s’ha extingit

dimecres 21 de Mar de 2012

Els rinoceronts són uns mamífers molt voluminosos. (Foto: muyinteresante.es)

Els rinoceronts són uns mamífers molt voluminosos. (Foto: muyinteresante.es)

El continent africà és un territori habitat per les més variades espècies del regne animal. Però, l’ésser humà sembla capficat en acabar amb aquesta rica i bonica biodiversitat del planeta.

Aquí en tenim un nou exemple. La darrera actualització de la Llista Vermella de les Espècies Amenaçades, que elabora la Unió Internacional per la Conservació de la Natura (UICN), ha certificat el final d’una altra espècie: el rinoceront negre de l’Àfrica Occidental.

La causa principal de la seva extinció ha estat l’excés de la caça humana per a la comercialització de les preuades banyes d’aquestes bèsties al mercat negre. Els responsables de la UICN lamenten que no s’hagin aplicat les “mesures de conservació” que havien proposat per evitar-ho.

A més a més, des de l’organització adverteixen que altres espècies de rinoceront, com el blanc de l’Àfrica Central, poden tenir la mateixa mala sort si no s’actua ràpid. El rinoceront negre passa a formar part de la llista negra d’animals desapareguts del planeta per culpa de l’avarícia humana, juntament amb el tigre de Tasmània o la gasela aràbiga.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors