23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Joves osonencs viatjaran a la final mundial d’un concurs de ciència

dijous 22 de Mar de 2012

"The Santperencs" en acció. (Foto: stpere.cat)

"The Santperencs" en acció. (Foto: stpere.cat)

El talent és una característica que tenim totes les persones. Si vols recollir-ne els fruits, només s’ha de saber incentivar el talent amb imaginació, treball i molta molta paciència.

I si no que els hi diguin als “The Santperencs”, quatre joves estudiants de Sant Pere de Torelló, a Osona, que han aconseguit els diners per viatjar a la gran final d’un concurs de ciència que se celebra als Estats Units, la First Lego League.

Els quatre joves investigadors tenen unes edats compreses entre 12 i 16 anys i ja han guanyat un parell de vegades el campionat espanyol d’aquesta especialitat, que consisteix en crear un petit robot i aconseguir que compleixi totes les missions que li hagin encomanat .

A banda de ser uns cracks de la robòtica, “The Santperencs” també han ideat una lupa potabilitzadora de l’aigua que, alhora, permet escalfar-la per tal de bullir un plat d’espaguetis sense haver de consumir més energia que la que emet el sol. Desitgem que tinguin molta sort a la final, per bé que el viatge als Estats Units ja és tot un premi per a ells.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors