25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: Poképark 2

divendres 23 de Mar de 2012

La tropa dels Pokémon, junts un altre cop. (Foto: pokemon.com)

La tropa dels Pokémon, junts un altre cop. (Foto: pokemon.com)

El Poképark 2: Wonders Beyond torna a agrupar tota la tropa dels Pokémon quan visiten un parc d’atraccions. L’objectiu: acompanyar el simpàtic Pikachu per aquest món d’il·lusions i rescatar els seus amics desapareguts. El videojoc és un nou divertiment per a la Nintendo Wii que ja està disponible a les botigues des d’aquest divendres.

El joc és la continuació del primer Poképark, que també era un compendi de minijocs que recorria un parc ple d’atraccions. En aquesta nova edició podrem utilitzar les habilitats dels personatges de la nissaga japonesa i, sobretot, gaudir dels moviments del Pikachu per desactivar totes les trampes que trobem en el nostre camí.

Coneixerem les capacitats aquàtiques de l’Oshawott, els increïbles salts de l’Snivy o la fortalesa destructiva del Tepig. Que estiguin tranquils els Pokémon perduts: amb tota aquesta colla preparada, de ben segur que els salvarem.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors