28 / 09 / 2022

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El perquè de les set vides dels gats

dimarts 27 de Mar de 2012

Els gats són unes mascotes increïbles de les quals no ens cansem de parlar. Les seves habilitats són gairebé infinites com bé saben els fans dels seus vídeos a la Xarxa.

Però més enllà d’internet, aquests felins deixen amb la boca oberta a tots aquells que presencien alguna de les seves accions extraordinàries. És el cas de Brittney Kirk, la propietària d’un gat que va sobreviure a una caiguda des de la planta 19 d’un edifici de Boston.

Després de veure emocionada com el seu animal de companyia només s’havia fet mal al pit, Kirk es devia preguntar en què es basa aquesta capacitat de supervivència dels gats. Doncs bé, el mitjà britànic BBC va publicar un article donant-ne les claus apuntades pels veterinaris.

En primer lloc, les mixetes tenen un cos preparat per caure de dalt dels arbres, el seu hàbitat natural i és tan ample que els permet caure més lentament. Gràcies a això, tenen temps de girar-se i caure de quatre potes. D’altra banda, tenen unes cames musculades amb què absorbeixen millor els cops, i la seva llargada els deixa crear un efecte de paracaigudes. Ja ho veieu, els gats són murris i tenen una biologia privilegiada.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Have been via the web dissertation writers authentic

27 Setembre 2022

silueta_periodista

Is there a 100 percent free VPN with unrestricted knowledge

25 Setembre 2022

silueta_periodista

What article authoring products and services are genuine

22 Setembre 2022

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors