09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Fer caminades per estalviar-se d’anar al metge

dimarts 27 de Mar de 2012

Un magnífic paratge natural del Bages. (Foto: ichn.iec.cat)

Un magnífic paratge natural del Bages. (Foto: ichn.iec.cat)

Aquesta ha sigut la iniciativa que han tingut alguns Centres d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat de Manresa, que busca aconseguir l’objectiu de millorar la salut i el benestar dels pacients.

Els CAP’s de la capital del Bages promouen excursions per a fomentar l’exercici físic dels usuaris dels ambulatoris, sobretot aquells que pateixen malalties cròniques de tipus respiratori, cardiovascular, de salut mental o obesitat.

S’està comprovant que caminar per l’entorn natural de Manresa aporta beneficis en la salut d’aquestes persones, que en alguns casos fan dues excursions per setmana. Tot i reconèixer que n’hi ha alguns que són difícils de convèncer, al final la majoria valoren les bondats d’anar a estirar les cames en bona companyia.

En concret, la pràctica que duen a terme s’anomena Nordik Walking, un estil d’excursió nòrdica que consisteix en caminar ajudant-se de bastons especials. Una vegada més veiem com l’esport és una de les millors medicines pel cos i un solvent antidepressiu.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors