30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Demanen a la industria alimentària que prioritzi la salut infantil

dimecres 28 de Mar de 2012

amanidaPrioritzar la salut infantil i lluitar contra l’obesitat dels més joves. Aquestes van ser les peticions que la Fundació Thao va adreçar a les empreses d’alimentació al Saló Alimentària.

Una fira que presenta les novetats del sector a Barcelona. La Fundació Thao desenvolupa programes de promoció de la salut amb l’objectiu de vetllar pel benestar de la població, en especial dels nens i nenes.

La fundació creu que la indústria no està prou conscienciada de la problemàtica i per això li demana que augmenti el seu compromís envers la salut dels infants. Actualment, 1 de cada 3 nens d’entre 3 i 12 anys tenen sobrepès o obesitat, com a conseqüència d’una alimentació irresponsable i una vida sedentària.

Durant la conferència de Barcelona algunes empreses van avançar les iniciatives previstes per tal de promocionar hàbits saludables. Fins i tot, la Fundació Thao va exposar una experiència pionera dirigida a la petita infància: promoure la bona alimentació dels nadons de 0 a 3 anys. Malgrat això, cal tenir en compte que menjar bé no només és una responsabilitat dels productors. Al final és una missió que recau sobre els pares i els mateixos nens.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors