21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les papallones dormen juntes per protegir-se dels ocells

dimecres 28 de Mar de 2012

Són uns dels insectes més bonics que existeixen i tenen una funció bàsica en els ecosistemes que habiten, la pol·linització: piquen de flor en flor fecundant les espècies vegetals.

Ho fan barrejant els pol·lens de les diferents plantes del planeta. Però el que no sap gaire gent és que hi ha un tipus de papallones que dormen en grups de 4 o 5 per protegir-se dels ocells depredadors.

Són les papallones tropicals, uns animals que tenen unes ales de colors molt vistosos que les fan molt atractives per la vista humana. No obstant això, els depredadors interpreten aquesta vistositat com un avís de toxicitat i se n’allunyen pensant-se que s’enverinaran si se les cruspeixen. Així doncs, quan s’ajunten unes quantes papallones, aquest efecte es multiplica.

Algunes investigacions demostren que les papallones que dormen soles o en parella pateixen molts més atacs que ho fan agrupades. En el regne dels insectes, doncs, també és certa la frase que assegura que “la unió fa la força”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors