17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“El murmullo del fuego”, el nou crit de Macaco

dijous 29 de Mar de 2012

Macaco presenta "El murmullo del fuego". (Foto: macaco.es)

Macaco presenta "El murmullo del fuego". (Foto: macaco.es)

La veu de pocs cantants és tan fàcil d’identificar com la del jove Dani Carbonell, el nom real de Macaco. L’artista nascut a Barcelona llança el seu nou treball.

Un nou treball titulat “El murmullo del fuego”, en el qual utilitza missatges d’esperança i vitalitat com a forma de comunicar-se amb el seu extens públic. Un públic que, des de fa anys, s’escampa per tot el món.

Sense renunciar a la seva característica estètica, amb la cinta al cap i pantalons amples, Macaco ha tornat d’un llarg descans amb un disc ple de ritmes mestissos i festius. No obstant això, algunes de les seves lletres reflexionen sobre els elements naturals, com el foc o la terra, que tenen una gran importància en la nostra vida encara que a vegades no hi pensem.

Els aficionats al reggae i la rumba estan d’enhorabona amb aquesta novetat discogràfica, que també incorpora per primera vegada una cançó molt bonica cantada integrament en català, “La república de la tramuntana”. Finalment, el CD també va acompanyat d’un llibre de contes i poemes. Us atreviu a imitar el carismàtic falset de Macaco?


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors