25 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Google prova el seu cotxe sense conductor

divendres 30 de Mar de 2012

carEncara que sembli impossible i increïble, el futur s’acosta més ràpid del que pensàvem, fins al punt que algun dia ens llevarem i ja no viurem més al present.

L’últim esdeveniment que ens porta a fer aquesta reflexió és el nou invent de Google: un cotxe que es desplaça amb autoconducció, és a dir, que pilota tot sol.

Però, com circula un cotxe sense conductor? L’empresa californiana ha inventat un pilot automàtic compost per un sistema de radars i làser que avisen de la seva ubicació. D’aquesta manera, s’atura als semàfors, evita els obstacles i no patiu perquè està programat per complir totes les normes de circulació.

Per a provar aquest nou enginy, Google va asseure al volant del cotxe un home invident que va transitar per la ciutat de Los Angeles una bona estona. Aquest voluntari cec va reconèixer que la nova tecnologia li permetrà fer una cosa que ara mateix no està al seu abast com és conduir un vehicle. Allò que dèiem: benvinguts al futur!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors