25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Música i literatura es donen la mà en el llibre “Espècies per catalogar”

dijous 12 d' Abril de 2012

El disc "Espècies per catalogar" d'Els Amics de les Arts

El disc "Espècies per catalogar" d'Els Amics de les Arts

Es poden llegir cançons? Podem escoltar el so que transmeten les paraules escrites en un llibre? Això que sembla tan difícil d’aconseguir es fa realitat quan música i literatura s’uneixen.

S’uneixen en un producte tan original com el que presentem a continuació. El Grup Enderrock, editor de la revista musical que té el mateix nom, ha publicat el llibre “Espècies per catalogar”, que explica tots els secrets del darrer disc d’Els Amics de les Arts.

El llibre condensa l’últim any de feina de la banda en unes pàgines que ens acosten el procés de gestació i gravació de l’àlbum, una biografia del grup, una galeria de fotografies i un anàlisi de totes les cançons del disc alhora que apareixen escrites vers a vers.

Quan manquen menys de dues setmanes per Sant Jordi, el dia del llibre i la rosa, convé anar agafant idees per a regalar. Creiem que aquesta és una bona recomanació per tots aquells fans de la banda catalana o simplement pels interessats en saber com s’afronta l’elaboració d’un disc des del seu inici, quan has de convertir el silenci en cançons.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Ways to get pre authorized for the mortgage loan

25 Febrer 2020

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors