23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Nintendo 3DS és la nova guia del Museu del Louvre

divendres 13 d' Abril de 2012

El Museu del Louvre de París és el museu nacional de França i un dels més famosos del món. Acull obres emblemàtiques de l’història de l’art com “La Gioconda”, de Leonardo da Vinci, que cada any combreguen gairebé 9 milions de visitants. Per tal de passar una experiència completa, aquestes visites acostumen a anar acompanyades del lloguer d’una audioguia que explica tots els secrets dels quadres i les peces del Louvre i les ubica en el seu context històric.

Ara, però, amb una Nintendo 3DS es podrà millorar el servei de les audioguies tradicionals gràcies a l’acord a que han arribat els responsables del museu amb la companyia Nintendo. La videoconsola portàtil incorpora, des de l’11 d’abril, un software especial que permet aprofundir en el coneixement de les obres del museu.

Aquesta original audioguia incorpora so, imatges i centenars de comentaris de les peces exposades per a què el visitant pugui satisfer la seva curiositat. A més, la consola ofereix animacions 3D amb què cadascú pot interactuar directament amb les obres que té al davant i orientar-se a l’interior de l’edifici fent ús dels mapes. Finalment, el videojoc també ha pensat en les persones minusvàlides. Assenyala els recorreguts que eviten les barreres físiques i treballa en una galeria tàctil que facilitarà la visita d’aquells visitants amb alguna discapacitat visual.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors