18 / 10 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Netcity.org, Seriuos Games que adverteixen dels perills d’internet

dilluns 16 d' Abril de 2012

Internet és un món virtual ple d’entreteniment, jocs i cultura. Però com en tots els móns té coses bones i coses dolentes. El públic menor d’edat ha de ser especialment conscient dels perills de la xarxa com la publicació de dades privades, la circulació d’informació enganyosa o l’assetjament sexual. Doncs bé, l’ONG francesa Action Innocence, que vetlla per la dignitat dels menors a internet, ha creat una pàgina web per ensenyar als nens a afrontar totes aquestes amenaces.

A Netcity.org, el vehicle escollit per difondre aquestes advertències són els Serious Games educatius. N’hi ha un total de 12 que tenen diferents dificultats en funció de l’edat del jugador (hi ha tres categories: menor de 9 anys, entre 9 i 12 i major de 12). Són jocs senzills però divertits que plantegen estratègies per sortir d’alguna situació compromesa.

A més a més, podrem practicar idiomes (anglès, francès, italià o alemany) ja que la pàgina no té traducció al català ni al castellà. El llenguatge és força bàsic però si tenim algun dubte ho consultem amb els pares, que de ben segur que tenen interès que fem un ús correcte,  racional i responsable d’internet.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Practical Sessions Learned By Men About Ukrainian Brides

17 Octubre 2019

silueta_periodista

Learn the Duties for the Padrinos and Madrinas, the marriage Sponsors

16 Octubre 2019

silueta_periodista

The Secure Analytical Essay Writing Service On The Web

16 Octubre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors