22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La música catalana canta perquè ningú es quedi fora de joc

dijous 26 d' Abril de 2012

Com ja vam explicar fa unes setmanes, TV3 farà una edició especial de La Marató per ajudar les persones que estan passant penúries per culpa de la crisi econòmica.

Es dirà Marató per la pobresa, s’emetrà el proper 27 de maig i, com no podia ser d’una altra manera, també tindrà el seu DVD musical que es distribuirà amb els diaris la setmana abans del programa.

Aquests dies s’està presentant la cançó principal del disc, “Fora de joc”, que és un tema creat pel músic Manu Guix, conegut per les seves aparicions com a professor d’Operación Triumfo. Les veus protagonistes de la cançó són les d’Helena Gadel i Lídia Guevara i el cor que les acompanya compta amb la presència de grups com Els Catarres o Macedònia.

Així doncs, la música catalana uneix les seves forces perquè ningú es quedi “Fora de joc” amb aquest emocionant himne que recull l’esperit d’unió i superació de La Marató. La solidaritat és un valor essencial quan les coses van malament perquè, com diu la cançó, “Al costat sempre hi ha un amic que torna a il·lusionar-te” (tota la lletra).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors