05 / 07 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Espanya va vendre armes per a reprimir la primavera àrab

divendres 27 d' Abril de 2012

balasEls compradors de les armes van ser els governs de Bahrein, Aràbia Saudita i Egipte mentre aquests estaven sent assetjats per la població rebel durant la primavera àrab de 2011.

En veure la magnitud de les revoltes, que reclamaven una democratització de la societat, aquestes dictadures van importar armament per a reprimir-les amb contundència.

Aquesta ha estat la denuncia de l’ONG “Armas bajo control”, que lamenta que l’Estat espanyol no va tenir en compte les possibles violacions dels drets humans que aquests governs van poder cometre gràcies a les armes venudes.

A banda dels països implicats en la primavera àrab, l’organització afegeix que Espanya també fa negocis amb la venda d’armes a d’altres estats afectats per la violència, com ara Mèxic, en guerra contra el tràfic de drogues.

La notícia és preocupant. Encara que estiguem en temps de crisi, no volem diners de dictadures ni bitllets tacats de sang!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Household Child Care Employee. Our company is recruiting outbound individuals, with a desire for assisting other people.

3 Juliol 2020

silueta_periodista

What things to be aware of with Personal Loans for Bad Credit

2 Juliol 2020

silueta_periodista

Registrars in Scotland aren’t marriage that is issuing civil partnership schedules.

2 Juliol 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors