10 / 07 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Reflexiona sobre els Drets Humans jugant al “ManRais”

dilluns 30 d' Abril de 2012

 

Us presentem un Serious Game que vol fer conèixer i reflexionar sobre els 9 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans que més afecten el món infantil i juvenil. La Fundación Fernando Buesa, que treballa en l’àmbit de l’Educació en Valors, ha creat el videojoc “ManRais” amb que pretén que els joves adoptin un paper participatiu en la societat i es comprometin a mantenir els valors democràtics de tolerància i respecte a la pluralitat.

Aquest joc d’ordinador, que va dirigit als nois i noies de 10 a 14 anys, permet interioritzar els nou articles (en total n’hi ha 30) i practicar-los en el nostre dia a dia. La seva mecànica ens convida a personalitzar-nos un avatar i, acte seguit, solucionar possibles conflictes que afecten el compliment dels Drets Humans. Només avançarem en el joc si superem els problemes que planteja amb bona nota.

Per exemple, els conflictes estan relacionats amb la necessitat de preservar la nostra llibertat, de defensar la justícia o d’actuar amb solidaritat i respecte. A “ManRais”, igual que a la vida real, si no lluitem contra les injustícies, el nostre món serà conquerit per la desigualtat i la discriminació.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best University Essay Writing Service EssayWriter

9 Juliol 2020

silueta_periodista

Quote A Poem Mla

9 Juliol 2020

silueta_periodista

Reddit Elevator Crash Writing Promptcannibalism

9 Juliol 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors