23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Antònia Font traurà nou disc aquest 2012

dijous 3 de Maig de 2012

Els fans del grup mallorquí Antònia Font estan d’enhorabona. Després d’uns anys de separació, la banda liderada per Joan Miquel Oliver va tornar a pujar als escenaris el 2011.

Van tornar presentant el disc “Lamparetes” on dedicava cançons a les Illes Balears i al seu idolatrat actor i director nord-americà “Clint Eastwood”. I resulta que li han agafat el gust a això d’entrar a l’estudi de gravació i prometen que el 2012 llançaran un nou treball.

Per ara es desconeix el nom que tindrà el que serà el vuitè disc d’aquesta banda que combina el pop amb sons electrònics i lletres poètiques. Imaginem que tampoc hi faltaran els seus característics punts psicodèlics (la psicodèlia és aquell estat mental en què ens apareixen al·lucinacions).

Per aquells que encara no els conegueu us recomanem escoltar un parell de les seves cançons més mítiques. Segur que “Alegria” i “Wa yeah!” us faran venir ganes que arribi el cap de setmana!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors