09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Presenten l’Anuari dels temes silenciats el Dia de la Llibertat de Premsa

dijous 3 de Maig de 2012

newsEl 3 de maig no és un dia qualsevol per als periodistes. És el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa, una jornada per a reivindicar aquesta professió tan maca.

Una professió que consisteix a explicar què passa al nostre voltant i compartir amb els lectors, els oients o els espectadors (els receptors de la informació) un anàlisi crític de les notícies.

Malauradament, no corren bons temps per la llibertat de premsa. Per culpa de la crisi econòmica uns 6.000 periodistes s’han quedat sense feina i 57 mitjans de comunicació han hagut de tancar a tot l’Estat espanyol. A més a més, també cal denunciar que alguns mitjans encara se salten les normes ètiques de la professió i no informen amb objectivitat.

Precisament, aquest dijous es presenta l’”Anuari Mèdia.cat, els silencis mediàtics de 2011”. Media.cat és un observatori crític de mitjans  que cada any edita l’anuari amb la voluntat de compensar la falta de pluralitat dels grans mitjans de comunicació, que sovint enfoquen els temes des del punt de vista dels poderosos i silencien la visió dels més febles. L’anuari recopila 15 reportatges sobre els temes més silenciats i posa llum a 15 veritats que no poden passar desapercebudes.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Игровой автомат Ideal Modern Casino Игровой автомат онлайн Игры

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors