18 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

França ja té nou president: François Hollande

dilluns 7 de Maig de 2012

HollandeEl socialista (el socialisme és una ideologia que defensa el repartiment de la riquesa entre tota la població) francès François Hollande serà el nou president de la República Francesa.

Ho serà després de derrotar l’actual Cap d’Estat, el conservador Nicolas Sarkozy (el conservadorisme és una ideologia relacionada amb les idees de dretes que tradicionalment han defensat les classes més adinerades).

En conèixer els resultats, de 52% contra el 48%, els partidaris d’Hollande van començar a cantar “Sarko c’est fini” (“Sarko s’ha acabat”) i van celebrar l’arribada al poder d’un polític sense gaire experiència però que compta amb un fi sentit de l’humor i moltes ganes de millorar el país.

Enrere queden cinc anys de govern de Sarkozy que ha vist com no ha pogut vèncer la “maledicció de la crisi”: des de l’any 2008 tots els presidents d’Europa han perdut les eleccions contra els candidats de l’oposició perquè la gent els responsabilitza de la mala situació econòmica. Per mirar de resistir, Sarkozy havia fet una campanya plena de propostes contra la immigració per captar el vot dels xenòfobs i de l’extrema dreta. I no se n’ha sortit.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors