04 / 07 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

20 ONG denuncien Espanya per la retallada de drets socials

dimarts 8 de Maig de 2012

gentUnes 20 ONG s’han queixat davant les Nacions Unides assegurant que els drets humans estan “greument amenaçats” a Espanya. Darrerament, el govern espanyol només arregla la crisis amb retallades.

Retallades que, en molts casos, estan afectant els drets socials que han d’assegurar el benestar de tots els ciutadans (la sanitat, l’educació o les pensions dels avis).

Les entitats que han signat els informes lamenten el deteriorament de les condicions de vida dels espanyols. Denuncien l’augment de la pobresa infantil, el gran número de joves que no tenen feina i reclamen que s’aturin els desallotjaments forçosos de famílies senceres de les seves cases perquè que no han pogut pagar l’hipoteca als bancs.

L’ONU fa ara un examen a Espanya per a comprovar si, com asseguren les ONG, no està protegint els drets socials que tants anys van costar d’aconseguir després de moltes dècades de dictadura franquista (del general Francisco Franco). Si fem cas dels informes, suspendrà l’examen de l’”assignatura” de bona Democràcia…si és així, esperem que es posi a treballar fort per aprovar-la novament.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Household Child Care Employee. Our company is recruiting outbound individuals, with a desire for assisting other people.

3 Juliol 2020

silueta_periodista

What things to be aware of with Personal Loans for Bad Credit

2 Juliol 2020

silueta_periodista

Registrars in Scotland aren’t marriage that is issuing civil partnership schedules.

2 Juliol 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors