22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Save the Children adverteix que la desnutrició infantil causa danys per a tota la vida

dimecres 9 de Maig de 2012

pregnantL’informe de cada any Save the Children sobre l’Estat Mundial de les Mares, adverteix dels perills que representa la desnutrició en els primers 1.000 dies de vida del nadó.

En concret assegura que no alimentar bé el recent nascut pot causar-li danys físics i mentals permanents. Aquest factor depèn sobretot de la riquesa de cada país però Save the Children també posa l’accent en la importància de la lactància materna (nodrir-se de la llet del pit de la mare), que pot salvar la vida de molts nens ja que assegura el seu creixement.

D’altra banda, l’informe també indica que la millor zona del món per a ser mare són els països escandinaus, com Noruega o Suècia, mentre que el pitjor país és el Níger, a l’Àfrica. Espanya ha retrocedit quatre llocs respecte el rànquing de l’any passat i ara ocupa la setzena posició.

Però en què es fixa l’ONG a l’hora de dictaminar quin és millor país per a portar un fill al món? Tenen en compte l’estatus (la posició que ocupa un individu en la societat) educatiu (han estudiat?), econòmic (quants diners tenen?), polític (per exemple, pateixen la desigualtat?) i de salut (disposen d’accés a bons o mals hospitals?) de les mares, i altres indicadors com els dies de baixa maternal (els dies que una mare té permís per no anar a la feina després del part) que li pertoquen a cada mare segons el país.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors