17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Lluís Llach es posa de moda a iTunes

dijous 10 de Maig de 2012

Final del partit entre el Barça i l’Espanyol de dissabte. Homenatge a Pep Guardiola, el millor entrenador de la història blaugrana que es retira després de 4 anys triomfants.

Pels altaveus del Camp Nou sona una de les cançons preferides del tècnic de Santpedor del seu cantautor predilecte i amic personal: “Que tinguem sort” de Lluís Llach. Un moment que va encongir el cor dels aficionats al futbol o, simplement, d’aquells que admiren la personalitat del Pep.

Just després, la primera reacció de molta gent va ser voler reviure aquest instant tan emocionant descarregant-se la preciosa cançó de Llach (lletra), un cant a l’amor que narra com dos amics (o amants) es desitgen sort davant la obligació de separar-se per un temps. Una de les conseqüències d’això ha estat que “Que tinguem sort” ha ocupat el primer lloc de la llista de la botiga on-line iTunes a tot l’estat.

La màgia d’internet té aquests capricis inesperats, com que Lluís Llach lideri les llistes de vendes 5 anys després de la seva retirada dels escenaris. La universalitat és un altre dels valors impagables de la xarxa: ens connecta a tots independentment del lloc on estiguem, i permet que els fans del Barça a l’estranger puguin escoltar les cançons catalanes que ens posen la pell de gallina.

Per cert, ja sabeu que el 8 de juny Pep Guardiola i Lluís Llach interpretaran una cançó junts al Palau Sant Jordi en un recital contra la sida? Aquí us ho ampliarem quan falti poc per la cita.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors