17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Datura”, el poder és a la teva mà

divendres 11 de Maig de 2012

Entre el jugador i el videojoc hi ha encara una barrera física que és la televisió. Malgrat tot, la tecnologia s’està esforçant per esborrar aquesta frontera amb molta creativitat i algun dia podrem tocar els objectes que veiem dins la pantalla o ensumar l’olor que fan les ciutats que recorren els personatges dels jocs. I aquest dia està més a prop del que pensem.

El videojoc d’aquesta setmana n’és el millor exemple. “Datura” és un entreteniment per a PlayStation 3 (ja es pot descarregar des d’aquesta setmana!) que suposa un dels primers intents per a superar les distàncies que ens separen de la realitat virtual del joc. En concret, “Datura” ens trasllada a un ambient de pel·lícula de terror, marcat per la destrucció i on la boira amaga criatures inquietants capaces de donar-nos més d’un ensurt.

Però el millor del videojoc és, sens dubte, l’experiència que ens regala, que és del tot innovadora. En lloc de guiar les passes d’un personatge heroic, la protagonista de la història serà una mà. La nostra mà, que controlarem mitjançant el sensor de moviment de la PS3, el PS Move. Quan ja tinguem la “mà trencada” (tenir molta pràctica) amb aquest sistema, haurem de superar la por per a solucionar les aventures i puzles que ens proposa el joc. Un misteri apassionant!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors