08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Creix el nombre de cavalls abandonats per culpa de la crisi

dimecres 16 de Maig de 2012

cavallEls animals no són aliens als problemes que comporta la crisi econòmica que ens afecta els últims anys. De fet, com ens passa a nosaltres, en pateixen les conseqüències.

Sobretot perquè el manteniment d’una bèstia acostuma a ser car i les butxaques d’alguns amos ja no donen més de si. Per exemple, és el cas dels cavalls que són abandonats perquè els seus propietaris ja no poden pagar la seva estada a l’hípica (la residència on fan vida els cavalls).

Els casos de cavalls abandonats està augmentant molt i, fins i tot, els refugis on recullen aquests animals que s’han quedat sense casa, estan al límit de la seva ocupació. En aquests centres, com el de Fonollosa (al Bages), es treballa amb els cavalls per a tornar-los l’alegria.

Rebre cavalls que són víctimes de la crisi és una novetat en els refugis. I és que habitualment tracten amb cavalls que han estat maltractats per amos sense cor o que ja no serveixen per competir. Com sempre, reclamem que les persones que vulguin compartir la seva vida amb un animal, l’adoptin com un més de la família i assumeixin la responsabilitat de cuidar-lo encara que les coses vagin maldades.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

silueta_periodista

WHY That Turn up Most of Marijuana Customers Are often VIEWED Similar to Treatments Junkies Nevertheless?

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors