09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

1 de cada 4 nens de l’estat espanyol té sobrepès

dijous 17 de Maig de 2012

pesLa Fundació Thao, que realitza programes per prevenir l’obesitat infantil, alerta que el 25% dels nens tenen sobrepès,  és a dir, acumulen més greix del que es considera saludable.

Els estudis que elabora la fundació, que promou hàbits de vida saludable, consisteixen en fer un seguiment de la talla i el pes dels infants entre 3 i 12 anys. Estan preocupats sobretot en el cas dels més petits (de 3 a 5 anys) ja que més del 7% té obesitat i el 16% té sobrepès.

Aquestes xifres han augmentat respecte l’any anterior i això és un fet alarmant. El sobrepès pot comportar greus problemes en la salut i el creixement infantil. Per exemple, pot desembocar en l’aparició de deformacions dels ossos o diabetis (excés de glucosa -sucre- a la sang).

A banda de reclamar que els governs destinin més recursos a la prevenció i conscienciació del problema de l’obesitat infantil, els responsable de la Fundació Thao expliquen què s’ha fet malament per arribar a aquesta situació: molts nens no esmorzen abans d’anar a escola (els àpats principals del dia s’han de respectar), alguns no mengen mai verdura (que és la base d’una dieta sana) i d’altres no fan mai esport (compte amb el sedentarisme, fa créixer la panxa!).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors