29 / 03 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La vida continua a Segona mentre el Chelsea celebra la Champions

dilluns 21 de Maig de 2012

Al futbol, com en tot, hi ha equips que despunten. Els més bons poden jugar la Champions League, mentre d’altres intenten arribar al màxim nivell lluitant a la divisió “de plata”.

 

Amb el campionat de Primera ja finalitzat amb la victòria del Reial Madrid, els aficionats del futbol es conformen gaudint de la Segona, l’anomenada divisió “de plata” del futbol espanyol. Els equips de Segona potser no tenen tants diners com els de Primera, ni els seus jugadors no surten als cromos de la Lliga, però també practiquen un futbol de molta qualitat perquè tots tenen el mateix objectiu: fer-ho bé per algun dia jugar a la millor divisió, la “d’or”.

 

Enguany tot sembla indicar que el Deportivo d’A Corunya, de Galícia, es proclamarà campió. El que està clar és que cap dels 4 equips catalans de la competició li disputaran el títol. De fet, n’hi ha tres que s’han passat l’any més pendents de no baixar. Dos estan a un pas d’aconseguir-ho, el Sabadell i el Girona, però un no ha fet “els deures”. Diumenge el Nàstic va certificar el seu descens a 2a B després d’empatar contra el Murcia. Per la seva banda, el Barça B continua fent un torneig irregular, combinant victòries i derrotes, com la d’aquesta jornada al camp del Numància.

 

Mentrestant, els cracks més mediàtics es van reunir dissabte en la “gran festa” del futbol europeu, la final de la Champions League, que aquest any ha enfrontat el Bayern de Munich i el Chelsea. Finalment, els anglesos de Londres es van emportar la seva primera “orelluda” (com es coneix popularment la copa de la Champions per culpa de la seva forma) després d’un partit apassionant que es va decidir als penals.

 

Una curiositat divertida que va deixar la final va ser que els caps de govern d’Alemanya i el Regne Unit, la senyora Merkel i el senyor Cameron, van veure junts la final aprofitant una estona de descans de la reunió que estaven mantenint als Estats Units amb polítics d’altres països. El futbol és només un joc, però un joc capaç de paralitzar el món durant 90 minuts.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Martin Luther King Letter From Birmingham Jail Essay

12 Febrer 2024

silueta_periodista

Towards the ending of last year Facebook launched a version of its messenger app that was aimed at kids from 612 years Child development advocates are

10 Febrer 2024

silueta_periodista

The neglect of a child is the failure of a parent or caregiver to provide necessary to their dependent under eighteen years of age Failure to supply the

9 Febrer 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors