09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La segona edició del Festival Minipop escalfa motors

dijous 24 de Maig de 2012

Tarragona acollirà un any més aquest certamen pensat per connectar els gustos musicals de pares i fills. Al Minipop tota la família comparteix una experiència cultural i educativa recomanable.

Tots aquells que vulgueu gaudir d’un certamen de música espectacular en companyia dels vostres pares teniu una cita obligada el cap de setmana del 2 i 3 de juny a Tarragona. La segona edició del Festival Minipop ja escalfa motors amb la intenció de reeditar l’èxit de l’any passat, quan 1.500 persones van esgotar les entrades d’una iniciativa que revoluciona la ciutat més romana de Catalunya (en temps de l’Imperi Romà, Tarragona va ser una de les principals ciutats de la Península Ibèrica i portava el nom de Tarraco).

Pel que fa als concerts, enguany el festival compta amb un cartell de luxe en què destaca la banda de pop 4rt 1a i el compositor Guille Milkyway, un crack inventant sintonies que et fan “moure l’esquelet” (ballar) fins que no pots més. Els organitzadors (que també són pares i estan “bojos” per la música) prometen que enguany farà una actuació per a petits i grans que serà “la bomba”.

Però el Minipop és molt més que música: s’han programat tallers creatius per a tota la família, s’ha habilitat un espai de jocs amb divertiments clàssics com futbolins o “hullahoops” i també hi haurà un l’”Espai Nadó” pensat per als més menuts, on podran experimentar amb les olors i el tacte. Ens encanta aquesta iniciativa cultural on pares i fills comparteixen experiències musicals i comproven les capacitats educatives dels sons i les melodies.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Игровой автомат Ideal Modern Casino Игровой автомат онлайн Игры

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors