30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els nens, el col•lectiu més pobre de l’estat espanyol

divendres 25 de Maig de 2012

La crisi s’acarnissa amb els petits i aquesta situació compromet el futur. L’atur dels pares obliga molts infants a viure en llars per sota del llindar de la pobresa.

 

La crisi no perdona ningú i encara menys els més dèbils de la societat, els nens. Els problemes econòmics que compliquen la vida dels adults estan arrossegant els més petits a ser, per primera vegada, el col·lectiu més pobre de l’estat espanyol. Aquesta notícia difícil de pair sorgeix d’un informe presentat aquesta setmana per l’agència Unicef a Espanya.

L’estudi, titulat “L’impacte de la crisi en els nens”, explica que el 26% dels infants espanyols són pobres, un total aproximat de 2.200.000. L’informe assegura que les famílies amb fills menors encara estan patint més la crisi que les altres ja que el nombre de pares que s’estan quedant sense feina no para de créixer. I ja se sap que sense els ingressos que genera el treball, l’objectiu d’”arribar a final de mes” es torna ben costerut.

La situació és més que dolenta per aquells nens i nenes que viuen sota el llindar de la pobresa, és a dir, que a les seves llars hi entren menys diners dels necessaris per adquirit un nivell de vida digne que permeti pagar els productes de primera necessitat, com el menjar, el metge o les despeses escolars. Com adverteixen des d’Unicef, si no actuem ràpid per capgirar aquest problema, estarem comprometent el benestar d’una societat que d’aquí no res hauran de comandar els que avui són nens.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Can CBD Natural gas Benefit Together with Tension?

30 Mar 2020

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors