22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Sorcery”, màgia per a PS3

divendres 25 de Maig de 2012

En aquest joc que barreja màgia i aventura el sensor de moviment de la consola, el Move, serà la vareta màgica per llançar encanteris, moure objectes o beure pocions.

Aquesta setmana un anunciem el llançament d’un videojoc que barreja la màgia i l’aventura: “Sorcery”. Pensat exclusivament per a PlayStation 3, per jugar a aquest revolucionari entreteniment de màgia necessitarem disposar de la tecnologia Move, el sensor de moviment de la consola de Sony. Els més llestos segur que ho heu encertat. Sí, el comandament del Move es convertirà en la nostra vareta màgica.

Amb la vareta podrem disparar màgia de foc, aigua, gel o rajos, i a mesura que anem progressant adquirirem més encanteris que ens permetran obrir cofres tancats amb cadenat, moure objectes sense tocar-los o beure pocions que enfortiran i protegiran el nostre personatge dels perills.

En el terreny interactiu també haureu de ser prou hàbils com per resoldre puzles enmig d’un entorn ple de fantasia. Tothom pot gaudir d’aquest joc ja que “Sorcery” s’adapta a les habilitats dels jugadors amb diferents nivells de dificultat, que van des de “casual” (fàcil) a “gamer” (difícil). Endavant, ja podeu dir la paraula màgica “Abracadabra” i començar a desplegar els vostres “poders”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors